Gazdaságunk Balmazújváros mellett található. 3,5 ha-on folytatunk bio zöldségtermesztést, melyből 5000m2 fűtetlen üvegház illetve 3000m2 fűtetlen fóliasátor. Kínálatunk ebből adódóan szezonális, de a friss és betárolt  biozöldségekkel, egész évben biztosítani tudjuk a főzéshez, táplálkozáshoz szükséges  alapanyagokat vásárlóink számára. Nyáron megtalálható a kínálatunkban szinte minden olyan zöldségféle, amelyre egy családnak szüksége lehet, télen viszont csak az alapvető zöldségfélék illetve néhány hidegtűrő faj érhető el a termékpalettából.

Az általunk termelt zöldségek döntő többsége a Budapesti MOM művelődési központ udvarán működő biopiacon talál gazdára, ahol édesanyámmal és a két nagyobbik fiunkkal együtt személyesen várjuk a vásárlóinkat minden szombat délelőtt. 

A gazdaságunk ellenőrzött biogazdaság, melyet a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. tanúsít.

A változó vásárlási szokásokhoz és a piaci igényekhez igazodva hoztuk létre az online piacterünket, hogy a meglévő és leendő vásárlóink az ország egész területén hozzájuthassanak az általunk termelt biozöldségekhez.


Rendelés Menete

A folyamatosan változó készletünk miatt rendelést leadni minden Vasárnap 12:00-től Kedd este 18:00-ig lehet. Eddig az időpontig leadott rendeléseket a furászolgálatnak következő hét szerdán adjuk át, ami csütörtökön érkezik a megadott címre.

Awesome Work

Related Post

×